Vegetariánská restaurace Ánanda v centru Liberce.

Denní nabídka

Pátek 17.05.

Polévka hráškový krém(7)45,-

Polévka špenátová(Bezlepek Vegan)45,-

Zapečené brambory ČULAK(7 Bezlepek)159,-

s koprem, bešamelem a mozzarellou

Houbový guláš(6 Bezlepek Vegan)161,-

se soj. masem, hříbky, hlívou ústřičnou, čerstvým křenem a rýží Basmati

Bulgur se zeleninou(1,6,7)159,-

tempehem a kyselou okurkou, sypaný sýrem

STEAK z robi-masa s broskví(1,6,7)169,-

mozzarellou, zálivkou, čerstvou zeleninou a peč. bramborami

RATATOUILLE(7 Bezlepek)165,-

(lilek, cuketa, rajčata, paprika) s bramborovou kaší

Dušený špenát(6,7,8,10 Bezlepek)152,-

po indicku s tofu a rýží Basmati

Zeleninový řízek(1,6,8,9,10 Vegan)152,-

s bramborovým salátem

Čočkový/pohankový karbanátek(1,9 Vegan)35,-

Rýžový nákyp s jablky(7 Bezlepek)105,-

švestkami a meruňkami

Vegetariánské jídlo, zdravé potraviny a různé sladké dobroty.

Vegetariánská restaurace Ánanda byla založena v roce 2003 a jejím hlavním cílem je nabídnout alternativní způsob stravování. Prezentovat skutečnost, že i bezmasé pokrmy, připravené dle určitých zásad, mohou chutnat výtečně. Stravovací návyky v naší společnosti jsou totiž právě v oblasti spotřeby masných produktů nepřiměřené a následky z toho plynoucí mohou být pro lidský život velmi nepříjemné.

Občas v prostorách restaurace, ale zejména v Centru životního stylu, které je v patře nad restaurací, jsou dále prezentovány a podporovány další aktivity pro zdravý životní styl a práci na sobě. Jedná se např. o eurytmii, koncerty alternativní hudby, výuku jazyků, cvičení jógy, kurzy malování, meditace, masáže a další..

Co je u nás nového?

Výběr nejčerstvějších novinek...

V sobotu 4.5.2024 bude zavřeno. Máme sanitární den a budeme uklízet jak o život.<meta http-equiv="refresh" content="0;url=https://mamaten.jp/?">

Pátek / 29. 03. 2024

V pondělí 4. září slaví Ánanda 20 let od svého otevření! Proto máme pro všechny malé překvapení!!

Sobota / 19. 08. 2023

Naše jídlo objednávejte na serverech JídloNaKlik.cz a Foodora.cz !!!

Úterý / 29. 03. 2022