Vegetariánská restaurace Ánanda v centru Liberce.

Denní nabídka

Pondělí 27.11.

Polévka bramboračka(9 Bezlepek Vegan)47,-

Polévka rajčatová s rýží(9 Bezlepek Vegan)45,-

Zapečené LASAGNE(1,7,8)159,-

špenátové s mozzarellou

Mexické Chilli con Carne(6 Bezlepek Vegan)154,-

(fazole, chilli, papriky, rajčata, kukuřice, pórek) s rýží Basmati

Špagety s boloňskou omáčkou(1,6,7)158,-

sypané PARMEZÁNEM a čerstvou bazalkou

RATATOUILLE(Bezlepek Vegan)156,-

(lilek, cuketa, rajčata, paprika) s vařenými bramborami

Zeleninové KARI rizoto(6,7,10 Bezlepek)159,-

s tempehem a kyselou okurkou,sypané sýrem

Papriky plněné čočkou(7 Bezlepek)165,-

a balkánským sýrem s bramborovou kaší

Smažený hermelín(1,7)149,-

s vařenými bramborami a brusinkami

Čočkový/pohankový karbanátek(1,9 Vegan)35,-

Dukátové buchtičky(1,7)101,-

s vanilkovým krémem

Vegetariánské jídlo, zdravé potraviny a různé sladké dobroty.

Vegetariánská restaurace Ánanda byla založena v roce 2003 a jejím hlavním cílem je nabídnout alternativní způsob stravování. Prezentovat skutečnost, že i bezmasé pokrmy, připravené dle určitých zásad, mohou chutnat výtečně. Stravovací návyky v naší společnosti jsou totiž právě v oblasti spotřeby masných produktů nepřiměřené a následky z toho plynoucí mohou být pro lidský život velmi nepříjemné.

Občas v prostorách restaurace, ale zejména v Centru životního stylu, které je v patře nad restaurací, jsou dále prezentovány a podporovány další aktivity pro zdravý životní styl a práci na sobě. Jedná se např. o eurytmii, koncerty alternativní hudby, výuku jazyků, cvičení jógy, kurzy malování, meditace, masáže a další..

Co je u nás nového?

Výběr nejčerstvějších novinek...

V pátek 22.12. máme otevřeno do 15.00 a potom zavřeno celý týden až do Nového roku. Přejeme všem krásné Vánoce a šťastný nový rok 2024!

Pátek / 17. 11. 2023

V pondělí 4. září slaví Ánanda 20 let od svého otevření! Proto máme pro všechny malé překvapení!!

Sobota / 19. 08. 2023

Naše jídlo objednávejte na serverech JídloNaKlik.cz a Foodora.cz !!!

Úterý / 29. 03. 2022